Cursus, dagje weg, meer cursus, vakantie…

Hallo allemaal,

Ken je dat?  Gisteren zaten we nog te sippen in nat en koud weer, wensend dat het eindelijk weer eens lente zou worden, en vandaag is de natuur geëxplodeerd.  Alles is ineens groen, de kikkers bij mij zitten weer om ’t hardst te kwaken en overal zie ik kleine eendjes en jonge gansjes.

En zelf zat ik ook vol plannen…

De cursus Bindweefselmassage heb ik afgerond.  Drie dinsdagen volgepakt met informatie en nieuwe grepen en vooral oefenen.  Super interessant en leerzaam.  En ik weet zeker dat ik jullie daar goed mee kan helpen.

Zodra ik tijd heb (…) ga ik daar een pagina voor aanmaken op mijn site en dat aanbieden.

 

Ondertussen wilde ik toch nog wel wat ontspanning, dus een heerlijk dagje sauna met een vriendin en een dag naar de Libelle beurs met vriendinnen.  Heerlijk even Me, Myself and I, en BFF’s.  😊

 

En ineens staat mijn vakantie om de hoek.  In een opwelling besloten er toch een weekje tussenuit te gaan voor de volgende cursus Cupping van start gaat.

Druk, druk, druk, maar vooral met leuke en inspirerende dingen.

 

Vanaf de laatste week van juni ga ik weer vol aan de bak en hoop (en verwacht) dat iedereen staat te trappelen voor een massage omdat jullie mij net zo hebben gemist als ik jullie.  En nog meer omdat jullie natuurlijk hartstikke nieuwgierig zijn naar de nieuwe technieken.

 

Tot heel gauw!  Geniet van het heerlijke zomerweer en heel graag tot spoedig ziens.
groetjes, Linda