Massages Capelle aan de IJssel

Een massage is een goed moment voor jezelf!

“Je kunt pas voor een ander zorgen,
als je eerst voor jezelf zorgt”

Dit is een spreuk die zo waar is.
En toch vergeten wij vaak voor onszelf te zorgen.
Een manier om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen is door jezelf een massage te gunnen.

Een massage is niet alleen een luxe verwennerij, maar ook een manier om stress te verminderen, spieren te ontspannen, pijn te verlichten en je immuunsysteem te versterken.

De positieve effecten van een massage

Een massage heeft veel positieve effecten op je lichaam en geest. Een massage kan:

 • Je bloedcirculatie verbeteren, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen naar je cellen worden gebracht en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
 • Je spierspanning verminderen, waardoor je meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit krijgt en minder last hebt van stijfheid, krampen en spierpijn.
 • Je zenuwstelsel kalmeren, waardoor je minder last hebt van angst, nervositeit, hoofdpijn en slapeloosheid.
 • Je hormoonbalans reguleren, waardoor je meer endorfine (het gelukshormoon) en minder cortisol (het stresshormoon) aanmaakt.
 • Je immuunsysteem stimuleren, waardoor je beter bestand bent tegen ziektes en infecties.
 • Je huid verzorgen, waardoor je huid zachter, gladder en gezonder wordt.

Er zijn heel veel soorten massages.
De lijst van massages die ik aanbied, wordt steeds langer, omdat ik me steeds verder ontwikkel om nog meer vormen en variaties van massage aan te bieden.

De verschillende soorten massage

Er zijn heel veel soorten massages.
De lijst van massages die ik aanbied, wordt steeds langer, omdat ik me steeds verder ontwikkel om nog meer vormen en variaties van massage aan te bieden.

Hier zijn enkele voorbeelden van de massages die je bij mij kunt boeken:

 • Sportmassage: Een massage die gericht is op het verbeteren van de doorbloeding, het verminderen van spierpijn en het herstellen van blessures.
 • Ontspanningsmassage: Een massage die bedoeld is om stress te verminderen, spanning los te laten en een gevoel van welzijn te creëren. Het is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan ontspanning en rust.
 • Hotstone massage: Dit is een massage waarbij warme stenen op bepaalde punten van het lichaam worden geplaatst om de spieren te verwarmen en de energiestroming te bevorderen.
 • Zwangerschapsmassage: Een massage die speciaal is aangepast aan de behoeften van zwangere vrouwen. Het helpt om zwangerschapsklachten te verlichten, zoals rugpijn, vocht vasthouden en vermoeidheid. Het is geschikt voor vrouwen die in verwachting zijn of net bevallen zijn.
 • Hoofdmassage: Een massage die zich richt op het hoofd, de nek en de schouders. Het stimuleert de bloedsomloop, vermindert hoofdpijn en bevordert de haargroei. Het is geschikt voor mensen die last hebben van hoofdpijn, migraine of haaruitval.
 • Stoelmassage: een massage die wordt gegeven op een speciale stoel waarbij de klant gekleed blijft. Het richt zich op de rug, de schouders, de armen en de handen. Het verbetert de houding, verlaagt de bloeddruk en verhoogt de productiviteit. Het is geschikt voor mensen die veel achter een bureau of computer werken.

Momentje voor je zelf!

Een massage is een moment voor jezelf.
Pure ontspanning.
Gun jij jezelf een massage?

Mijn klanten verlaten mijn praktijk na een massage verkwikt, ontspannen en blij.
Maar mijn massages zijn wel zonder het *ahum* spreekwoordelijke ‘happy end’.
Ik geef professionele massages met respect voor jouw grenzen en wensen.

Wil je meer weten over mijn massages of een afspraak maken?
Neem dan contact met me.

Ik hoop je snel te zien in mijn massage praktijk!