Heb je vaak last van hoofdpijn? Spanningshoofdpijn of migraine – het kan je dag behoorlijk verstieren en zeker hoofdpijn op regelmatige basis kan je een extra portie stress opleveren. Bij een hoofdmassage masseer ik diverse drukpunten op jouw hoofd. Ook nek en schouders horen hierbij. Het doel van de massage is het wegnemen van spanningen. Wanneer je gespannen bent, stijgt er teveel bloed naar je hoofd wat voor diverse klachten zorgt. De hoofdmassage kan deze klachten verminderen.

Gezichtsmassage is ook een onderdeel van deze massagevorm. Hierbij stimuleer ik diverse drukpunten in jouw gezicht op een voor jou prettige manier. Muziek en geur dragen bij aan de beleving en zorgen ervoor dat je na een half uurtje verkwikt mijn praktijk verlaat na het genot van een glaasje water of een kopje thee.

Vanwege de korte tijdsspanne van een hoofdmassage bied ik deze vorm van massage alleen in mijn praktijk aan. Heb je specifieke wensen, dan houd ik hier uiteraard graag rekening mee. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk mijn tarievenpagina voor verdere massagemogelijkheden en prijzen.