Hoofdmassage Capelle aan de IJssel Rotterdam

Hoofdmassage

Heb je vaak last van hoofdpijn?
Spanningshoofdpijn of migraine – het kan je dag behoorlijk verstieren en zeker hoofdpijn op regelmatige basis kan je een extra portie stress opleveren. Een hoofdmassage kan ontzettend ontspannend zijn en kan helpen om stress en spanning te verminderen. Ook kan het helpen om je slaap te verbeteren.

Tijdens een hoofdmassage worden de spieren in je hoofd, nek en schouders gemasseerd, wat zorgt voor een betere doorbloeding en het loslaten van spanning. Ik masseer diverse drukpunten op jouw hoofd. Ook nek en schouders horen hierbij. Het doel van de massage is het wegnemen van spanningen. Wanneer je gespannen bent, stijgt er teveel bloed naar je hoofd wat voor diverse klachten zorgt. De hoofdmassage kan deze klachten verminderen.

Bij een hoofdmassage worden er verschillende technieken gebruikt, zoals kneden, wrijven en kloppen. De massage kan zowel zacht als stevig zijn, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Gezichtsmassage is ook een onderdeel van hoofdmassage.

Hierbij stimuleer ik diverse drukpunten in jouw gezicht op een voor jou prettige manier. Muziek en geur dragen bij aan de beleving en zorgen ervoor dat je na een half uurtje verkwikt mijn praktijk verlaat na het genot van een glaasje water of een kopje thee.

Heb je specifieke wensen, dan houd ik hier uiteraard graag rekening mee. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk mijn tarievenpagina voor verdere massagemogelijkheden en prijzen.

Een hoofdmassage kan niet alleen ontspannend zijn, maar het kan ook helpen om hoofdpijn te verminderen en de slaap te verbeteren. Daarnaast kan het helpen om de haargroei te stimuleren en de conditie van je haar en hoofdhuid te verbeteren.