Een zwangerschapsmassage heeft als voornaamste doel het lichaam te ontspannen. Want een zwangerschap doet nogal wat met je lichaam!

De hormonale veranderingen en het groeien van dit mooie nieuw leven vergt best veel van je. En als je daarnaast ook nog ‘gewoon’ werkt en sport en alle andere dingen doet die je altijd al deed kan wat extra zorg en aandacht zeer welkom zijn.

Inmiddels weten we dat je niet echt hoeft te eten voor twee, maar wel rusten voor twee. En laat een zwangerschapsmassage nou precies in die behoefte voorzien.

De zachte toepassing van de diverse massage technieken, volledig afgestemd op jouw behoefte en wens maakt dat jij daarna heerlijk ontspannen voelt. En dat is, behalve fijn voor jou, ook fijn voor je kleine mini-mensje in wording.

Deze massage mag worden ondergaan vanaf de 14e week (bij een probleemloze zwangerschap, anders in overleg met de huisarts, verloskundige of gynaecoloog).

En zoals alle andere massages mag je kiezen wat voor jou het prettigst is. Wil je gemasseerd worden in mijn praktijk in Capelle of in jouw eigen huis zodat je daarna lekker na kan soezen op de bank of naar bed gaan.