Ontspanningsmassage Capelle aan den IJssel

Volgens Wikipedia is een ontspanningsmassage het volgende:

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.

“Het lichaam liegt nooit”
Jouw lichaam vertelt mij je verhaal over stress, (te) hard werken en (te) weinig ontspanning, en soms zelfs over boosheid of verdriet. Bij de massage krijgt je mijn onverdeelde aandacht en de ruimte voor jouw verhaal en ervaring.

Je huid is je grootste orgaan. Daarmee voel je onder andere kou, warmte, wind en water. Je huid kan reageren met bijvoorbeeld kippenvel. Dan is het niet zo gek dat een aanraking een reactie oproept. Een massage is er voor rust en ontspanning, even tijd voor jezelf en even niet meer denken aan de hectiek van alledag. Geen boodschappenlijstjes, geen drukke kids om je heen en geen werkstress. Wat zijn jouw wensen en behoeften?

Even een moment(je) voor jezelf. Kom je ‘even tussendoor’ of wil je liever een uitgebreide ontspanningsmassage? Voor de mogelijkheden en de tarieven verwijs ik je naar mijn tarievenpagina.

Wist je dat ik ook bij jou aan huis kan komen met mijn mobiele massagetafel? Heel handig, zodat je als moeder geen oppas voor de kinderen hoeft te regelen. Regent het pijpenstelen? Ik kom naar jou en jij blijft na een lange werkdag lekker in je eigen vertrouwde omgeving.