Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Op deze pagina deel ik graag de ingestuurde ervaringen van klanten over mijn massages.
Mocht jij ook jouw ervaring met mij willen achterlaten dan kun je dat onderaan de pagina doen.

Ook kun je de reviews op Google bekijken.

Roxanne en Ilco

Massages van Linda zijn top.
Ik ervaar de massage echt als echt een momentje voor jezelf.
De luxe begint al met een massage aan huis.
Lekker in je eigen omgeving gemasseerd worden.

Anouchka

Ik kon Linda al van de sportschool, waardoor een eerste massage dan toch al wat gemoedelijker is.
Maar Linda is een spontane gezellige vrouw, die ook duidelijk uitlegt wat ze doet.
Ze heeft mij een hele fijne massage gegeven van de nek en schouders.
Door een operatie kon niet heel mijn rug gedaan worden.
Helaas, maar een volgende keer wil ik dat zeker wel.
Ik voel nu al dat m’n nek/schouders beter aanvoelen.

Nogmaals dank Linda. ;-))

Ervaringen massages Vitaal met Linda Capelle aan de IJssel
Massages Capelle aan de IJssel Rotterdam Vitaal met Linda ervaringen

Izabela Budzinska

Ik heb nooit zo goede massage gehad.
Ik kom zeker terug! -:)

Roy

Jouw massage was super goed.
Had de volgende dag wel pijn maar daarna voelde ik mij als tarzan?
Ze zeggen wel eens pijn is fijn. Ik voelde na drie dagen mij pas fijn.
Je hebt wel maggic handen.
Ik maak heel gauw een nieuwe afspraak.

Martine en Arno

Linda is een positief ingestelde dame met een paar gouden handjes die je geweldige ontspanningsmassage kan geven maar als het nodig is ook even hard kan zijn om de knoopjes eruit te masseren.
Wij kijken er altijd naar uit wanneer ze weer naar ons toekomt!!!

massage klachten review capelle aan de ijssel

ervaringen massage behandeling linda van rooij capelle aan de ijssel

Marlyn

“Een hele mooie en duidelijke site met een warme uitstraling.
Reflecteert heel goed hoe jij als persoon/masseuse bent
Ik kijk weer uit naar mijn volgende massage

Hans

“Je hebt me goed te pakken gehad hoor.
Voel met name de nierstreek goed.
Trekt door tot onder mijn navel.
Top gedaan. Dank je wel.”

Hans

“Vandaag een heel goede, stevige en ontspannende rugmassage gehad bij Linda.
Linda neemt de tijd voor je, vraagt vooraf goed naar eventuele klachten of problemen en werk heel gericht .
Een echte aanrader. Ik ga zeker vaker voor een behandeling naar haar toe.”

Marynka

Lieve Linda, velen weten nog niet dat je ook bij de sportschool FIT 20 masseert.
Iedere donderdag middag.
Daar heb ik jou voor het eerst ontmoet en jouw stoelmassage mogen ervaren.
Heel fijn en met zoveel aandacht gegeven!
Je website is ook heel mooi geworden!
Veel liefs, en bedankt!”

Willem

Al meer dan 30 jaar lig ik op een bank bij een therapeut. Zij zetten mijn nekwervels recht, maar de spierspanning in mijn rug en nek maakt dat die wervels telkens weer uit het lood getrokken worden. Door de jaren heen heb ik vele zaken geprobeerd om wat aan die spierspanning en knopen te doen. Dry Needling werkt voor mij goed, maar niet voor de knopen op mijn rug. Daar mag niet geprikt worden vanwege de kans dat de longen geraakt kunnen worden.  Diverse masseurs en masseuses hebben geprobeerd om die knopen weg te krijgen, maar zonder echt resultaat. De knopen bleven net als de spierspanning.

Toevallig was ik bij iemand op bezoek en zag dat haar buurvrouw masseuse aan huis was. Dus ik dacht laten we het maar proberen, want dat was al even geleden en de hoeveelheid hoofdpijn was weer enorm. Na twee behandelingen van Linda was ik van mijn hoofdpijn af. Ik ben wekelijks blijven gaan en tot mijn stomme verbazing lukte het Linda om de knopen die daar echt al tientallen jaren zaten grote deels weg te masseren. Ik ben nog niet helemaal los, dus ik blijf nu wel wekelijks komen en telkens gaat het beter. Ik heb goede hoop dat het over enkele weken zo ver is dat ik voor het eerst in 30 jaar los ben. Het heeft nu al heel veel voordeel op mijn pijnstiller gebruik vanwege de hoofdpijn.

Ik kan dan ook zeggen dat ik Linda als masseuse iedereen kan aanraden”.

Heb jij ook gebruik gemaakt van mijn massage kunsten?
En wil jij je ervaring met mij met anderen delen?

Schrijf hieronder jouw ervaring en ik plaats ze zo snel mogelijk op de website.

Alvast bedankt, Linda