Laatste Nieuws:  Corona en massage?

Laat ik beginnen met zeggen dat ik iedereen veel gezondheid en wijsheid wens in deze lastige tijd. Dit is voor iedereen een ongekende situatie waar we allemaal een nieuw evenwicht in moeten gaan vinden.

De maatregelen zijn in snel tempo opgeschroefd naar sociale isolatie met, als je toch contact moet maken dan graag met 1½ meter afstand.

Afstand houden

Ai… en daar gaat het moeilijk worden. Geen hand geven gaat me nog wel lukken, maar masseren op 1½ meter is toch wel een uitdaging.

En alhoewel dwars zijn een beetje (..) in mijn natuur zit is echte burgerlijke ongehoorzaamheid of zelfs onverantwoord gedrag dat niet.

Wel of niet masseren?

Desondanks wil ik graag blijven masseren. Voor mezelf en het voortbestaan van mijn bedrijf, maar ook voor al die mensen die nu met een flinke dosis extra stress worden geconfronteerd die voor spanning in de nek en schouders zorgt.

En met een paar goede afspraken en voorzorgsmaatregelen is dat prima te doen.

Dus….

Hier wilde ik graag aangeven hoe naar mijn idee een massage nog wel mogelijk zou zijn. Maar nu denk ik toch, hoe jammer ik het ook vind, dat ik ook mijn activiteiten moet staken.
Er is een kans dat er mensen zijn die wel geïnfecteerd zijn en wellicht het virus kunnen overdragen zonder dat ze zelf klachten ervaren.

Bij deze wens ik iedereen heel veel gezondheid en wijsheid en vooral heeeel graag tot ziens als we deze uitdaging hebben overwonnen.

Met lieve en vooral ook gezonde groet,

Vitaal Met Linda