Gezellig een Ladies Night!

Zo’n gezellige avond met allerlei stands met hapjes en drankjes en leuke kleding en tassen en cadeau-ideeën voor de feestdagen… Top idee toch?

In mijn vorige blog heb ik beloofd wat te vertellen over mijn ervaringen bij onder andere de Ladies Night bij Volkswagen De Koning. En belofte maakt schuld.

De afgelopen twee jaar heb ik daar mogen staan met mijn massagestoel om iedereen die dat wilde een heerlijke ontspannende massage te geven.

De eerste keer dat ik daar stond, was in 2017 in Capelle en vorig jaar werd de Ladies Night in Krimpen georganiseerd. Ik heb daar een stukje over geschreven: Ladies Night 2018

En hé hoe toevallig, dat ik nu over de Ladies Night schrijf! Alhoewel toeval niet bestaat, maarrr…..de 9e editie van de inmiddels traditionele Ladies Night van Volkswagen De Koning is bekend gemaakt en ik ben daar natuurlijk ook weer bij:

Natuurlijk is zo’n Ladies Night met al dat shoppen, workshops bijwonen, en niet te vergeten geld uitgeven, hartstikke vermoeiend. Maar… geen nood! De WonderWoman van de massage is present! De redder van de vermoeide en hardwerkende aspirant Sinterklazen en Kerstmannen… sorry Kerstvrouwen. ?

Evenals de twee voorgaande jaren sta ik ook dit keer weer op de vloer met mijn stoel om wie die dat wil van een heerlijke ontspannende stoelmassage te voorzien.

Heb je nog niet alle cadeautjes voor de feestdagen gevonden, of wil je gewoon iemand, of jezelf, een plezier doen? In dat geval heb ik cadeaubonnen bij me voor verschillende fantastische massages. Mooi verpakt met een lintje en strikje erom.

Dus als je zin hebt in een leuke avond, en/of in mijn magische massage, wacht niet te lang en schrijf je in !

Ik zie je graag bij Volkswagen De Koning

enne…

In mijn volgende blog geef ik je een blik achter de schermen van de RoPaRun..