Moe en uitgeblust in de winter

In de winter, op het dieptepunt van onze natuurlijke energie, gaan we steeds harder en sneller werken naar die gezellige decembermaand met al zijn feesten en (zakelijk) jaarafsluitingen.

Om op 1 januari totaal versleten aan het nieuwe jaar te beginnen.

 

Ons natuurlijke ritme?

Zou het niet logischer zijn om oud en nieuw midden in de zomer te laten vallen? Zodat we buiten kunnen feesten, als het lekker lang licht en warm is.

En dan naar de winter toe langzaam afbouwen en in een lagere versnelling gaan, net als de natuur, om in de lente weer te ontwaken vol van energie om nieuwe dingen te gaan doen, nieuwe projecten op te pakken en het leven te vieren.

R&R (Rest & Relaxation)

Ik zie het om me heen en doe er zelf helaas net zo hard aan mee. Dus januari, tijd van goede voornemens. Meer rust, dagje sauna, lekker met een goed boek en een kopje thee op de bank, of… een fijne massage bij mij.

Wanneer maak jij tijd voor jezelf? En welke massage zou jij dan kiezen? Een heerlijke ontspanningsmassage of juist een stevigere sportmassage. Dat kan ook bij jou thuis. Dan kom ik naar je toe met mijn tafel en handdoeken, om je in je eigen omgeving te masseren. Dan hoef je lekker je huis niet uit met dit koude gure weer.

In mijn praktijk heb ik ook hotstones voor je klaarstaan. Dus met welke massage kan ik jou blij maken?

En beloofd is beloofd. Die blog over de RoPaRun gaat nog komen, want dat oliebollen.. sorry, RoPaBollen-project waar ik het zo druk mee had was te leuk.

Lieve groet en tot snel!