Op donderdag 29 november 2018 mocht ik voor de 2de keer de Ladies Night van VW De Koning opluisteren met mijn aanwezigheid. Vorig jaar voor het eerst in Capelle, dit jaar in Krimpen. Een super gezellig evenement door VW De Koning in het leven geroepen voor hun vrouwelijke (en vrolijke) klanten.

Ook deze 8e keer een geweldig succes, voor alle standhouders en ook voor mij! Zo leuk dat ik daar mijn kunsten mag vertonen.

Een heel divers aanbod van mode, sieraden, gebak en chocolade (jawel, links en rechts van mij), tassen, en ik natuurlijk!  En niet te vergeten een loterij. Iedere standhouder had wat ingebracht voor deze loterij, ik een massage naar keuze van 60 minuten.

Nieuwsgierig geworden?  Kijk dan even op deze link: Ladies Night

Elk voordeel heb z’n nadeel… althans… 🙂 De belangstelling was zo groot dat de jongens en mannen van VW De Koning, getooid met roze stropdassen, met pendelbusjes de enthousiaste dames van omringende parkeerterreinen ophaalden om naar het feest te brengen.  En met gevulde tassen weer terugbrachten.

Je snapt, niet alleen dat regelen en organiseren is een klus, maar ook het shoppen voor de leukste cadeautjes.  En dan is het toch een heerlijk cadeautje aan jezelf om bij mij op de stoel te kunnen gaan zitten en mij je schouders en nek los te laten maken.  Met 10 minuten kon ik af en toe wonderen verrichten. Pijnlijke knopen weg, weer ruimte om het hoofd te draaien, schouders lekker los en hé geen hoofdpijn meer! Dus ja, super druk gehad! De “ohhh wat is dit lekker” is heerlijk om te horen.

De dame die in de loterij mijn prijs heeft gewonnen, een massage naar keuze van 60 minuten, ga ik binnenkort zien in mijn praktijk in Capelle.  Want behalve stoelmassages doe ik ook sport- en ontspanningsmassages en hoofd- en voetmassages. 10 Minuten stoelmassage is een snelle “oppepper”, bedenk wat ik in 60 minuten kan doen in mijn praktijk, op een goede massagetafel, met heerlijke olie, een ontspannend muziekje, warme stenen…

Met dank aan alle dames die geweest zijn, die op mijn stoel hebben gezeten voor een massage en alle dames (en hun partners) die in de toekomst een massage bij mij willen  boeken…

Ik wens iedereen heerlijke, ontspannen en gezellige feestdagen

En een geweldig Nieuw Jaar