Tadaa..  de certificaten zijn binnen! 😊

Mijn laatste nieuwbrief dateert van zo’n 7 weken terug en daarin vertelde ik dat ik cursussen zou gaan volgen.  En ook nog op vakantie gaan.  Uiteindelijk was dat allemaal wat drukker dan verwacht en vooral ook veel leuker!

Ik had voor mijn vakantie de cursus Bindweefsel Massage afgerond, en bij thuiskomst kon ik meteen door voor de cursus Cupping Therapie.
En kan dus nu met trots zeggen dat ik er 2 certificaten bij heb.

Voor de Bindweefsel Massage en voor de Cupping Therapie.

het volgende project is 2 nieuwe pagina’s toevoegen aan mijn site waarop ik deze nieuwe technieken kan gaan aanbieden.

 

Voor wie nu op vakantie is, heel veel plezier en vooral lekker veel rust en ontspanning.  Voor wie de vakantie nog even op zich laat wachten, kom een stukje ontspanning bij mij halen.  Bij mij ben je altijd welkom.

Met ontspannen groet,
Linda
06-2120 4755