Deze masseuse stapt uit haar comfort zone…

Laat ik dan eerst maar beginnen met vertellen wie ik ben en waarom deze blog.  De eerste vraag is de gemakkelijkste. Mijn naam is Linda. Van origine een Brabants meiske dat haar hart verloor aan een Rotterdammer(t) en uiteindelijk hier is gebleven. Na wat omzwervingen en veranderingen van werk heb ik het roer radicaal omgegooid en ben ik uiteindelijk masseuse geworden.

Waarom deze blog?

Jeee ik zou willen dat ik daar ook net zo gemakkelijk en helder een antwoord op kon geven! Maar in mijn hoofd kan zo’n ogenschijnlijk simpele vraag een flipperkast-effect teweeg brengen.
Want wat wil ik ermee? Wat ga ik dan vertellen?  En is dat wel vertellenswaardig genoeg? (heb ik nou een nieuw woord verzonnen?)

Kortom, zwaar uit mijn comfort zone.

Begin bij het begin. Weer zo’n leuke. Het waarom heeft vooral twee redenen. De eerste is dat het blijkbaar moet. Je (ik dus) moet naar buiten treden en tegen de wereld zeggen, nee roepen, dat ik iets te bieden heb. Dat ik een goede masseuse ben. Het is een soort van schreeuwerig uithangbord met mijn naam en gezicht erop. Pfieuw, dat valt niet mee. Maar zonder dat ga je me niet vinden en dat zou toch wel jammer zijn. Voor mij, maar ook voor jou.
En dat brengt me bij de tweede reden. Ik heb echt wel wat te melden. Over mijn ervaringen bij de Ladies Night van Volkswagen De Koning. Over mijn deelname aan de RoPaRun. En over het Healthy Fest.

En dan heb ik nog een paar stokpaardjes. Zoals stress en ontspanning, en hoe dat in je lijf kan gaan zitten. Wat sport voor je kan doen. En hoe je balans in je leven houdt.
Wil je me laten weten wat je van mijn allereerste blog vindt? En behalve deze onderwerpen zijn er misschien wel dingen waar jij nieuwsgierig naar bent?

Ik zie je graag bij mijn volgende blog over de

Ladies Night van Volkswagen De Koning.