Nog heel even en dan is het Valentijnsdag.

Ja ik weet het… geldklopperij, uit Amerika overgewaaid.  Daar doen wij nuchtere Hollanders niet aan mee.

Maar toch.. hoe fijn is het om een blijk van waardering te geven of te krijgen, iets liefdevols en persoonlijks. Met aandacht uitgezocht. Natuurlijk kan je een lekker doosje chocolade geven, of een mooi boeket bloemen, maar wat denk je van een massage? Of nog leuker, een duo-massage. Daar heb je allebei plezier van.

Aanraken is een levensbehoefte

De huid is ons grootste orgaan en tevens een zintuig. Die laat informatie binnenkomen over kou en warmte, of pijn. Maar ook van binnenuit komen er signalen. Denk aan kippenvel bij een schrikreactie.

We reageren ook allemaal op aanraking. Het is ons eerste contact met de wereld om ons heen.

Aanraken kan helend werken. De aai over het hoofd, de hand op de schouder, het aloude “kusje erop”. Het lijkt zo simpel, maar kan soms meer doen dan je denkt.

Massage tegen stress

Zeker in deze tijden van drukte en stress en vermoeidheid zie ik een steeds grotere groep mensen die een burn-out hebben of hard onderweg zijn. Massage is een manier om weer even bij jezelf te komen. Het hoognodige ontspan-moment om je batterijtje op te laden.

Valentijnsmassage

Dus wat houdt je nog tegen? Boek een heerlijke massage bij mij of geef een massage-cadeaubon aan je lief.

Kijk hier voor de tarieven. En als je deze maand, dus februari 2020, boekt of een cadeaubon koopt, dan zorg ik voor een leuk cadeautje.

Lieve groet en een fijne Valentijnsdag!