Hallo beste mensen,

 

In een grijs verleden toen ik heel enthousiast met mijn nieuwe website van start ging zat ik vol plannen.  Onder andere om regelmatig een stukje te schrijven over wat me zoal bezig hield.

 

Dus er kwam wat over diezelfde nieuwe site, plus de bestickering van mijn auto en raam.  En een stukje over de Ladies Night bij Volkswagen De Koning.

Tja en niet te vergeten corona.  De eerste lockdown en daarna hoera weer open en al mijn lieve klanten weer van een goeie massage mogen voorzien.

Op dat moment dacht ik nog dat het allemaal beperkt zou blijven.

Man wat had ik het mis.

 

Er is al heel veel gezegd en geschreven over corona.  En wat ik steeds vaker hoor en zie, en vooral voel als ik mensen masseer, is de stress die dit alles bij heel veel mensen teweeg heeft gebracht.  Het leek best prima, thuis werken en tussendoor even dat wasje in de machine of met de hond naar buiten.

Maar de werkplek was niet optimaal, en werk en privé ging steeds meer door elkaar lopen.  Kinderen thuis les geven was duidelijk een vak apart.  En nee we wilden niet klagen want dat hielp toch niet.  En gelukkig waren we nog gezond.  Maar toch…

 

De social distancing was dan misschien nodig, maar is niet voor iedereen even goed geweest.

Inmiddels krijg ik steeds meer signalen dat ik niet de enige ben die dat zo beleeft.  Het lijkt erop dat we allemaal wat meer aan zelfzorg mogen gaan inzetten.  En daarbij kan een massage heel goed helpen.

Dus laat mij je helpen voor jezelf te zorgen door middel van een stevige of juist meer ontspannende massage.

 

Graag tot gauw!