Voetmassage Capelle aan den IJssel

Het zenuwstelsel van de voeten is fijn vertakt en heeft een verbinding met de rest van het lichaam. Als een voet wordt gestimuleerd door massage, geven de zenuwen in de voeten prikkels naar alle delen in het lichaam. Door de massage breng ik de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang. Hierdoor gaan ze beter werken. Als je lichaam blokkades heeft, dan kan een voetmassage verlichting brengen. Ik stimuleer dan een orgaan door het corresponderende reflexpunt op de voet te masseren.

De massage begint een heerlijk rustgevend voetenbad met een heerlijk geurend badzout. Muziek en geur dragen bij aan de beleving en zorgen ervoor dat je na een half uurtje verkwikt mijn praktijk verlaat na het genot van een glaasje water of een kopje thee.

Vanwege de korte tijdsspanne van een voetmassage bied ik deze vorm van massage alleen in mijn praktijk aan. Heb je specifieke wensen? Wil je liever niet dat ik ‘aan je tenen friemel’ maar wil je wel dat ik jouw enkels en kuiten meeneem tijdens de massage? Dit kan natuurlijk allemaal. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk mijn tarievenpagina voor verdere massagemogelijkheden en prijzen. Combineer bijvoorbeeld eens een hoofdmassage met een voetmassage. Of geef jouw partner eens een voetmassage kado….